http://www.bia.ro/

Prima pagina » BIA Human Resource Management Services

BIA Human Resource Management Services


BIA Human Resource Management Services a luat fiinta in 1992, numarandu-se printre primele companii de resurse umane din Romania. Pornind de la servicii de executive search, ne-am dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania si am adaugat in portofoliul nostru servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.


Astfel, fiind unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, am reusit sa fim alaturi de managerii de HR in ultimii peste 20 de ani. In tot acest timp,  le-am oferit partenerilor nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate, cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.

Increderea cu care acestia ne-au mandatat atunci cand au ales sa externalizeze total sau partial activitatile de resurse umane catre noi ne motiveaza sa le oferim servicii de resurse umane la un nivel maxim de competenta. Valorile care ne ghideaza – Profesionalism, Pasiune si Parteneriat – le oferim odata cu semnarea fiecarei intelegeri de afaceri. 

Profesionalismul

Experienta pe care am acumulat-o lucrand cu companii de diverse marimi si din industrii variate ne-a ajutat sa devenim specialisti cu un inalt nivel de pregatire in aria de activitate pe care o acoperim. Suntem mandri ca de peste doua decenii oferim solutii aplicabile cu succes tuturor tipurilor de clienti. Testimonialele partenerilor nostri sunt dovada faptului ca nu i-am dezamagit nicio clipa pe cei care ne-au ales.

Pasiunea

Consideram ca orice afacere trebuie sa aiba la baza nu doar un plan bine gandit, ci si foarte multa dedicare. Tocmai din acest motiv le acordam partenerilor nostri toata atentia si le dedicam timpul si calitatea muncii noastre, traind pentru ceea ce facem zi de zi.

Parteneriatul

Ne bazam pe incredere si mizam pe ideea ca printr-o comunicare eficienta putem stabili legaturi reciproc avantajoase. Acesta este modul prin care noi punem bazele fiecarui nou parteneriat si este o reteta care ne-a adus asocieri de lunga durata. 

Human Resources Club Netherlands Romanian Chamber of Commerce
Main Footer Picture