Networking Partner la evenimentul “Dialoguri necesare: Dincolo de graniţele imposturii, incompetenţei şi prostiei” cu Andrei Pleşu

Fără doar și poate, "inteligența" sau "competența" sunt noțiuni cu care cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați. Ne întâlnim cu ele în dezbateri, în discursuri, în articole de presă, în mediul de afaceri.

Ceea ce se găsește însă la capătul opus al unei axe imaginare a calităților umane, prostia și incompetența, reprezintă aspecte mai puțin dezbătute în cotidian. E o adevărată provocare să le definim și să ne delimităm de ele.

Tocmai de aceea, este o provocare și pentru noi, cei de la BIA HR, dar totodată o onoare, să sprijinim acest demers, pe care îl considerăm necesar în contextul actual. Este o dezbatere care ar trebui să fie un precedent pentru multe altele asemenea.

Unul dintre principiile după care noi, cei de la BIA HR, ne-am ghidat încă de la începutul activității noastre a fost acela de a transforma rezultatele în lucruri de valoare. O valoare atât pentru ideea de business, cât și pentru societate, această entitate al cărei nucleu este factorul uman.

Despre impostură, incompentență și prostie cu una dintre figurile marcante ale societății românești

Cine nu a citit măcar un text în care Andrei Pleșu enumeră și argumentează idei despre valorile indispensabile unei societăți funcționale? Cine nu l-a auzit măcar o dată vorbind, fie și de dincolo de ecranul televizorului, despre aspecte asupra cărora ar trebui să ne aplecăm mai des?

Probabil că sunt puțini aceia care nu au făcut-o.

Cei care sunt însă obișnuiți cu discursul său au parte acum și de această provocare: o conferință ce îl are ca invitat special și care îşi propune, pe de-o parte, să condamne lipsa valorilor, iar pe de altă parte, să ne învețe cum să-i facem față.

Ca parteneri ai evenimentului "Dialoguri necesare: DINCOLO DE GRANIŢELE IMPOSTURII, INCOMPETENŢEI ŞI PROSTIEI", eveniment organizat de revista "Cariere", avem ocazia de a perpetua valori în care credem.

Vă așteptăm "Dincolo de granițele imposturii, incompetenței și prostiei", o dezbatere ce îl are ca invitat special pe Andrei Pleșu, pe 4 iunie, ora 10:00 la JW Marriott Grand Hotel din București.

Pentru înscriere, vizitaţi: http://www.cariereonline.ro/content/inscriere-2 


Echipa BIA HR