BIA HR, prezenta la conferinta HR Summit de la Timisoara

Anul acesta, BIA HR a fost prezenta la cea de-a zecea editie a conferintei HR Summit, desfasurata in perioada 19 – 20 mai, la Timisoara.

Astfel, specialistii nostri au avut ocazia sa asculte si sa impartaseasca experiente cu reprezentantii departamentelor de resurse umane ale celor mai cunoscute companii din Romania.

In prima zi a evenimentului, pe 19 mai, speakerii au prezentat exemple practice si studii de caz de interes pentru domeniul resurselor umane, iar in cea de-a doua zi, pe 20 mai, a fost randul specialistilor din HR sa isi sustina prezentarile.

Ne bucuram ca am avut prilejul sa ne aflam, si de aceasta data, printre specialisti, manageri, directori si furnizori de servicii din domeniu, intr-un cuvant, printre profesionisti, si suntem convinsi ca aceasta experienta este doar unul dintre maruntele amanunte care ne ajuta sa va oferim cele mai buna servicii.

ECHIPA BIA HR

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.