Ganduri de sfarsit de an

A mai trecut un an de activitate pentru noi, echipa BIA HR, iar inainte de a pasi in 2017, am vrea sa facem un bilant al lunilor care s-au scurs si sa ne stabilim noi obiective pentru perioada care urmeaza. A fost un an incununat de succes, de multa munca, iar daruirea de care membrii echipei noastre au dat dovada ne-a adus noi parteneriate si o mai buna vizibilitate pe piata de profil.

Am fost prezenti la evenimente in cadrul carora am avut ocazia sa impartasim din experienta noastra si sa aflam, la randul nostru, lucruri noi de la alti specialisti in resurse umane. Aceste experiente ne ajuta sa ne mentinem la curent cu noile tendinte in domeniu, sa tinem pasul cu vremurile si sa invatam mereu lucruri noi, aducand valoare calitatii serviciilor pe care le oferim partenerilor nostri.

Acum, la sfarsit de an, in preajma sarbatorilor, vrem sa le multumim tuturor acelora care au fost alaturi de noi, facand posibila continuarea acestei povesti bazate de profesionalism, pasiune si parteneriat, o poveste ce se scrie de peste doua decenii. Ne luam angajamentul sa nu ne abatem niciodata de la aceste principii si sa imbunatatim constant munca pe care o oferim, in acord cu cerintele actuale.

Ceea ce ne dorim de la 2017 este sa ne gaseasca la fel de energici si inspirati, astfel incat sa raspunde nevoilor partenerilor nostri si sa le depasim asteptarile.

Sfintele sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca ai multe satisfactii alaturi de cei dragi. La multi ani!

ECHIPA BIA HR 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.