BIA HR, organizatorul unui nou workshop de succes pe tema recrutarii si selectiei de personal

La sfarsitul lunii trecute, BIA HR a venit in intampinarea clientilor sai cu un nou workshop interactiv pe tema „Selectie si Recrutare de Personal – Tips&Tricks”, sustinut de Andreea-Cristina Dumitrescu – Manager Recrutare.

Participantii au fost persoane ce ocupa pozitii precum consultant recrutare, generalist resurse umane sau specialist resurse umane in cadrul departamentelor de resurse umane din diverse companii. Gratie acestui curs, participantii au avut ocazia sa realizeze exercitii practice, cu exemple reale din proiecte de recrutare, beneficiind totodata si de un suport teoretic solid. Acestea s-au intins pe parcursul unei zile intregi si si-au propus sa ii ajute pe participanti sa:

  • Identifice competentele specifice unei pozitii pentru a schita profilul candidatului potrivit;
  • Identifice candidatul care se va integra in organizatie si va impartasi cultura organizationala;
  • Atraga candidatii de care au nevoie si sa evite persoanele nepotrivite;
  • Elaboreze criterii de selectie relevante;
  • Identifice competentele reale candidatilor prin intrebari potrivite;
  • Afle ce alte metode pot folosi pentru a evalua competentele;
  • Evalueze eficienta procesului de recrutare.

Participantii s-au aratat incantati de utilitatea acestui workshop, apreciind modul de prezentare, claritatea si profesionalismul, faptul ca „trainerul este o persoana deschisa, care ofera feedback si informatii uitile”, ca „aceasta s-a implicat activ chiar si in exercitiile participantilor, fiind un speaker foarte bun si energic”, sau ca „workshopul a corespuns in totalitate asteptarilor, fiind abordate si detaliate multe subiecte de interes”, dupa cum reiese din feedbackul oferit de acestia la finalul evenimentului.

Andreea-Cristina Dumitrescu activeaza cu succes in domeniul resurselor umane de peste 13 ani. A preluat in anul 2016 coordonarea departamentului de recrutare din cadrul BIA HR, anterior ocupand pozitia de Manager Resurse Umane in cadrul unei alte companii de profil din Romania. Aceasta a dobandit o vasta expertiza in proiecte de selectie si recrutare de personal atat in tara, cat si in Europa, ca urmare a activitatii depuse pentru companii nationale si multinationale.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.