Andreea Dumitrescu, Recruitment Manager BIA HR, speaker la Conferinta Nationala “Cariera ta in HR”

 Vinerea aceasta, pe 30 martie, Andreea Dumitrescu, Recruitment Manager in cadrul BIA HR, avand peste 13 ani experienta in diverse arii ale resurselor umane, a participat in calitate de speaker la Conferinta Nationala “Cariera ta in HR”, care s-a desfasurat in Bucuresti. Tema abordata de aceasta in prezentarea sa a fost legata de tendintele in recrutare si selectie de personal in 2018.

Aceasta a vorbit despre provocarile acestui an in selectia si recrutarea candidatilor potriviti, modul in care identificam candidatii de care angajatorul are nevoie, precum si cele mai bune surse de talente. De asemenea, Andreea Dumitrescu a atins si subiectul crizei fortei de munca din Romania, aducand in discutie solutii pentru depasirea ei. In acest context, specialistul BIA HR a vorbit si despre metodele prin care putem pastra angajatii valorosi in companie.

Andreea Dumitrescu lucreaza de mai bine de un deceniu in domeniul resurselor umane, avand o experienta vasta in recrutarea de personal, atat in Romania, cat si in Europa, pentru companii nationale si multinationale. In anul 2016, aceasta a preluat coordonarea departamentului de Recrutare in cadrul companiei BIA HR.

La evenimentul de vineri au participat numerosi specialisti de top din Romania, cu o experienta solida in domeniul resurselor umane.

ECHIPA BIA HR