Un nou Power Breakfast pe teme privind relatii de munca, de data aceasta la Ploiesti

BIA HR a organizat, pe 30 martie, un Power Breakfast, impreuna cu reprezentantii ITM Prahova. Acesta a avut loc la Ploiesti, iar tematica abordata a fost aceeasi ca si in cazul celorlalte doua Power Breakfasturi organizate de compania noastra anterior – relatiile de munca.

Premiera cu care a venit evenimentul de la sfarsitul lunii martie a fost legata de abordarea zonei de sanatate si securitate in munca.

La eveniment au participat si reprezentanti ai corpului de control al ITM, specializati pe zona de relatii de munca, cat si pe cea de sanatate si securitate. Printre participanti s-au numarat si manageri de resurse umane, directori financiari, proprietari de business si specialisti in HR.

Potrivit impresiilor culese la finalul breakfastului, participantii au considerat evenimentul ca fiind unul de un real succes, avand in vedere temele abordate, acestia manifestandu-si intentia de a lua parte si pe viitor la astfel de intruniri.

ECHIPA BIA HR



Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.