Conferinta Anuala HR Club


       Anul acesta BIA a participat la Conferinta Nationala HR Club – HR Evolution. A fost un moment potrivit de a sarbatori alaturi de HR Club cei 20 de ani de cand BIA este alaturi de Managerii de Resurse Umane din Romania.
       Multe pregatiri, multe emotii, dar rezultatul a fost cel asteptat: standul expozitional BIA a fost prezentat asa cum ni-l doream:

Standul BIA      

         Ne-a bucurat numarul mare de vizitatori, participanti la conferinta si parteneri BIA, care au fost atrasi de dovleceii nostri si de zambetele prietenoase ale colegilor nostri Florentina, Alina si Vlad, alaturi de Mariana, managerul echipei BIA.

       Florentina si Vlad     Alina si Florentina 

 


             Si de data aceasta, echipa HR Club s-a intrecut pe sine si ne-a oferit posibilitatea de a cunoaste si de a asculta profesionisti de renume si vorbitori inspirationali:

                – Dl. Filippo Abramo – reprezentantul Asociaţiei Europene a Personalului de Conducere – EAPM

                – Dl. Charles Green – fondator si CEO al Trusted Advisors

                – Dl. Bjarte Bogsnes – VP Performance Management Development in cadrul Statoil, una dintre cele mai renumite companii scandinave

                – Dl. Michael Silverman, Managing Director of Silverman Research

                – Dl. Ruxandra Stoian, Partner, PricewaterhouseCoopers Russia

                – Dl. Adam King, Director, Organization Design, Deloitte

            S-au expus subiecte importante si sensibile pentru domeniul resurselor umane: increderea si rolul ei in relatia cu clientii nostri, incurajarea performantei in organizatii, strategii de planificare si organizare eficienta  a capitalului uman. 

            Gazda evenimentului a fost Dl. Radu Mavrodin, Presedintele HR Club care ne-a asigurat ca si in anul care urmeaza vom avea posibilitatea alaturi de HR Club de a participa la evenimente interesante si de impact asupra activitatii de resurse umane.

                    

 

Pentru cei care nu au putut ajunge la HR Evolution, BIA a pastrat un dovlecel !

                   

 

 

     

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.