http://www.bia.ro/

Prima pagina » Pentru Clienti » Executive Search

Executive Search


Executive Search

Activitatea de Executive Search a devenit o necesitate odata cu dezvoltarea mediului de afaceri de la noi din tara, iar BIA HR a venit in intampinarea cererilor din piata inca din anul 1992, odata cu infiintarea sa, fiind prima companie romaneasca care a oferit astfel de servicii.

Astfel, ne putem mandri cu faptul ca suntem partenerii companiilor care isi propun sa atraga executivi de top pentru dezvoltarea afacerii si pentru intarirea brandului de business. In ultimele doua decenii am identificat si am atras cei mai potriviti manageri de top, dintre care putem aminti unele dintre cele mai importante proiecte de Executive Search:

  • Consiliu de Supraveghere – holding din domeniul energetic;

  • Country Manager - companie multinationala din domeniul materialelor de constructii;

  • Country Manager - companie multinationala din domeniul healthcare;

  • Country Sales Manager - companie multinationala din domeniul farmaceutic;

  • Group Financial Director - companie multinationala din domeniul productiei de carton ondulat;

  • Director Resurse Umane – companie din domeniul Oil & Gas;

  • Chief Finacial Officer – holding din domeniul Oil & Gas;

  • Director Dezvoltare Afacere companie din domeniul Oil & Gas

  • Director Operational – companie nationala in domeniul facility management.

 

Pasii pe care ii urmam pentru gasirea executivilor de top potriviti

In primul rand, definim profilul profesional si personal al jobului, precum si modelul de leadership din compania aflata in cautarea unei persoane pentru ocuparea unei pozitii din top management. Ulterior, integram acest profil in cultura organizationala a companiei si identificam potentiali candidati pentru pozitia deschisa.

Specialistii nostri identifica cei mai buni candidati prin intermediul unor metode de cautare si de atragere specifice activitatii de Executive Search. Odata identificati candidatii, urmeaza evaluarea si selectia celor potriviti, o etapa in care se utilizeaza o metodologie si instrumente dezvoltate de profesionistii BIA HR. Dupa aceasta etapa are loc prezentarea candidatilor si organizarea interviurilor finale.

In cele din urma, BIA HR ofera partenerilor si suport pentru ofertare si negociere, precum si suport post plasare sau consiliere pentru integrarea noului executiv de top in organizatie.

Human Resources Club Netherlands Romanian Chamber of Commerce
Main Footer Picture