http://www.bia.ro/

Prima pagina » Pentru Clienti » Recrutare de personal

Recrutare de personal


Recrutare de personal

De peste 20 de ani suntem alaturi de organizatiile care doresc sa se dezvolte si le oferim solutii profesionale de recrutare. Astfel, BIA HR recruteaza si selecteaza personal pentru pozitii variate ca nivel de experienta, responsabilitate si din domenii diverse.

Suntem intotdeauna pregatiti sa cautam si sa identificam pentru clientii nostri atat candidati pentru pozitii de entry level, cat si profesionisti cu o experienta vasta, pregatiti sa preia conducerea unei organizatii.


De ce ar trebui sa luati in calcul varianta externalizarii recrutarii

Chiar daca dispune de un departament intern de resurse umane, o organizatie nu poate face intotdeauna fata cererilor de recrutare care apar in anumite perioade, cum ar fi cele in care se preia un nou proiect, afacerea continua sa se dezvolte si este nevoie de un numar mai mare de angajati.

Angajarea unor noi persoane care sa se ocupe de recrutare poate fi costisitoare pentru organizatie, mai ales daca se poate anticipa faptul ca nevoia de a angaja persoane noi nu va fi una constanta. Pe de alta parte, suprasolicitarea departamentului intern de HR cu noi sarcini se va dovedi a fi o masura nu tocmai eficienta in timp.

Mai mult decat atat, costurile necesare angajarii de personal in vederea recrutarii isi dovedesc si ele ineficienta odata cu trecerea timpului, decizia externalizarii fiind mult mai indicata din punct de vedere financiar. Totodata, organizarea interviurilor si selectarea candidatilor transforma procesul de recrutare intr-unul extrem de consumator de timp, ceea ce se poate transforma din nou intr-un dezavantaj pentru companie.

Serviciile BIA HR, un plus pentru afacerea dumneavoastra

Experienta pe care o avem in domeniu ne-a demonstrat ca o organizatie isi poate imbunatati imaginea in functie de cum decurge procesul de recrutare de personal. Daca acesta este incredintat profesionistilor, lucrurile vor merge ca la carte, candidatii vor primi feedback in timp rezonabil si vor ramane cu o impresie buna despre organizatie, indiferent de rezultatul procesului de recrutare.

Cu ajutorul BIA HR, procesul de recrutare va capata atentia cuvenita, iar candidatii vor fi tratati cu tot profesionalismul de care dam dovada in colaborarea cu fiecare dintre partenerii nostri.

In procesul de recrutare si selectie de personal incepem prin a defini profilul jobului, atributiile din fisa postului si cerintele echipei din care candidatul selectat va face parte. Continuam prin a integra profilul jobului in cultura organizationala a companiei si prin a defini strategia pe care o vom folosi pentru a cauta potentialii candidati. Totodata, stabilim si care vor fi canalele prin intermediul carora ii vom atrage pe candidati in procesul de recrutare.

De asemenea, specialistii nostri sunt cei care dezvolta si personalizeaza instrumentele de testare si evaluare a candidatilor, urmand ca apoi sa le aplice in cazul persoanelor care se dovedesc a fi potrivite pentru a intra in cursa pentru ocuparea pozitiei scoase la concurs.

Ulterior, tot noi suntem cei care prezinta candidatii selectati companiei ce ne-a incredintat partial sau total procesul de recrutare si organizam interviurile finale. In cele din urma, daca este necesar, noi putem sa oferim suport si in procesul de ofertare si negociere.

Folosind aceste principii, in toti acesti ani am recrutat angajati pentru pozitii din diverse domenii si pentru companii care activeaza in industrii extrem de variate, iar dintre acestea se cuvine sa le amintim pe urmatoarele:

 • Echipa de vanzari – companie multinationala in FMCG ;

 • Export Manager - companie multinationala in FMCG;

 • Manager in relatia cu investitorii - companie din domeniul Oil & Gas

 • Brand Director - companie multinationala in domeniul serviciilor;

 • Contabil Senior - companie multinationala in domeniul distributiei;

 • Project manager – pentru companii in domeniul constructiilor;

 • Sales Manager – companie multinationala in domeniul FMCG;

 • Sales Director HORECA – companie nationala in domeniul FMCG;

 • Manager Tehnic/ Manager Productie - companie multinationala in domeniul industrial;

 • Marketing Manager - companie nationala in domeniul distributiei;

 • Inginer geolog/Inginer electric/Inginer mecanic- companii in domeniul industrial;

 • HR Coordinator - companie multinationala in domeniul IT.

Human Resources Club Netherlands Romanian Chamber of Commerce
Main Footer Picture