http://www.bia.ro/

Prima pagina » Pentru Clienti » Asistenta Imigrare

Asistenta Imigrare


Asistenta Imigrare

Cum traim intr-o lume in miscare, perspectiva de a-ti schimba jobul si de a o lua de la capat intr-un alt loc este una ridicata. In ziua de azi, acasa nu mai e un loc, ci doar un simplu reper in calea evolutiei personale si profesionale, iar Romania a devenit pentru mii de expati a doua casa.

Ne-am gandit sa le facem companiilor mai usoara integrarea si adaptarea angajatilor straini in tara noastra. Sa ne asistam partenerii si sa ii pregatim pentru aceasta experienta de business, informandu-i. In acest sens, am dezvoltat serviciile de asistenta pentru imigrare, care au aparut ca o completare a celorlalte servicii din aria resurselor umane pe care BIA HR le ofera.

Un pachet necesar de servicii

O echipa intreaga de consultanti se va asigura ca partenerii nostri vor detine toate „must have-urile” necesare unui nou start de succes. Asfel, consultantii BIA HR ofera cele mai bune solutii pentru obtinerea documentelor necesare oricarui cetatean strain pentru sederea legala si desfasurarea de activitati pe teritoriul tarii noastre. Serviiciile noastre sunt gandite in mod integrativ si sunt destinate inclusiv membrilor familiilor cetatenilor straini relocati in Romania.

Know how-ul acumulat de-a lungul anilor de experienta in domeniu ne ajuta sa reducem la maximum timpul de analiza initiala si evaluare a documentatiei. Apeland la serviciile noastre, orice partener va fi informat inca de la inceput in legatura cu optiunile pe care un cetatean strain le are ca sa obtina dreptul de sedere temporara sau definitiva in tara noastra.

Odata cu preluarea de catre BIA HR a serviciilor de asistenta pentru imigrare, partenerii nostri vor beneficia de:

  • Analizarea initiala si evaluarea documentatiei pentru a stabili care este tipul de viza potrivit;

  • Suport pentru obtinerea Vizei de Munca, a Vizei de Studii ori a Vizei de Afaceri;

  • Analizarea nevoilor specifice de imigrare a membrilor familiei pe care strainii angajati pe teritoriul Romaniei vor sa ii relocheze odata cu ei;

  • Asistenta in vederea obtinerii resedintei permanente si a cetateniei romane;

  • Consultanta pentru situatii precum calatorii planificate in afara tarii noastre;

  • Suport pentru obtinerea certificatelor de inregistrare pentru cetatenii UE/SEE/Confederatia Elvetiana, precum si a cartilor de rezidenta pentru membrii lor de familie;

  • Asistenta in vederea mentinerii relatiilor cu institutiile de resort.

Confidentialitatea, un beneficiu pentru care garantam mereu

Consideram ca prin confidentialitatea pe care o garantam partenerilor nostri, am reusit sa ne impunem ca profesionisti pe piata de profil. Suntem constienti ca partenerii pot schimba informatii confidentiale in timpul derularii proiectelor, iar fiecare parte isi asuma faptul ca nu va distribui informatiilor pe care le primeste unor terti. Astfel, avem garantia ca circulatia informatiei se va limita la partile care sunt implicate direct in contract.

Human Resources Club Netherlands Romanian Chamber of Commerce
Main Footer Picture