Un parteneriat de incredere!

BIA HR a fost declarata castigatoare in urma participarii la licitatia organizata de SNGN ROMGAZ SA pentru furnizarea de Servicii de recrutare si selectie personal. Incepand din luna Iunie 2014, consultantii BIA HR au derulat si finalizat cu succes primele procese de recrutare deschise pentru pozitii de specialisti si middle management in cadrul SNGN ROMGAZ SA.


SNGN ROMGAZ SA este cel mai mare producator si principal furnizor de gaze naturale din Romania, istoria sa incepand acum mai bine de 100 de ani, in anul 1909. Compania este admisa la tranzactionare pe piata Bursei de Valori din Bucuresti si a Bursei din Londra (LSE) si se dezvolta prin implementarea de tehnologii de ultima ora in domeniul explorarii geologice, productiei si a inmagazinarii subterane a gazelor, finantate din surse proprii sau externe.


Serviciile specifice furnizate de BIA HR sunt:


  • Definirea exacta a profilului candidatului bazat pe informatiile din specificatiile postului si compatibilitatea cu mediul si valorile organizatiei;
  • Identificarea si evaluarea candidatilor folosind interviul comportamental structurat si exploratoriu si teste de compatibilitate cu postul (evaluarea competentelor si aptitudinilor);
  • Asigurarea suportului necesar derularii interviurilor si ofertarii candidatilor selectati;
  • Furnizarea de recomandari privind facilitarea integrarii persoanelor angajate in organizatie.





BIA HR! De peste 20 ani alaturi de managerii de resurse umane din Romania! 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.