BIA HR la Conferinta Recruit and retain the best in a Global Market

 

BIA HR a fost invitata sa sustina o prezentare la conferinta "Recruit and retain the best in a Global Market"  organizata de revista HR Manager la finalul lunii septembrie 2014.


Tema prezentarii reprezinta viziunea BIA HR privind modul in care se schimba procesul de recrutare in contextul unui adevarat razboi pentru talente la nivel global.


Solutia o reprezinta redefinirea talentului pentru organizatiile noastre, construirea unui talent pipeline adecvat nevoilor noastre si avantajele utilizarii comunitatiilor de talente ca alternativa la bazele de date de candidati.  In plus, materialul prezinta o analiza comparativa privind modul in care se desfasoara recrutarea tranzactionala si recrutarea relationala precum si modul in care noua abordare duce la reconfigurarea rolului HR-ului, cel putin din perspectiva recrutarii.   


Prezentarea materialului o gasiti aici: Activarea unui nou pool de talente

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.