Un nou partener de onoare pentru BIA HR: Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin

Fiecare client este important pentru noi, iar de fiecare data cand realizam un nou parteneriat ne bucuram ca putem sa impartasim o astfel de noutate.

La fel se intampla si acum, cand ne face o deosebita placere sa anuntam preluarea de catre BIA HR, incepand cu luna iunie, a serviciilor de salarizare si transmitere Revisal pentru un nou partener de seama. Este vorba despre Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin, unul dintre cele mai apreciate ansambluri corale ale muzicii romanesti si universale.

Suntem onorati de faptul ca avem ocazia sa oferim serviciile noastre Corului National de Camera Madrigal – Marin Constantin, cu atat mai mult cu cat, in jumatate de veac de activitate artistica, ansamblul coral s-a impus ca un adevarat brand de tara, reprezentand de nenumarate ori imaginea Romaniei in lume. Inca de la infiintarea sa, in 1963, membrii Madrigalului au fost selectati exclusiv dintre studentii la Conservatorul din Bucuresti.

La doar 5 ani de la infiintarea sa de catre dirijorul Marin Constantin, ansamblul coral a primit Medalia UNICEF, iar ulterior, 3 ani mai tarziu, Madrigalul a primit premiul Criticii Muzicale Germane. Acestea au fost urmate de alte prestigioase distinctii, dintre care se cuvine sa amintim ca, in 1992, Corul Madrigal a fost declarat "Bun al Patrimoniului Cultural Universal UNESCO", iar fondatorul sau, Marin Constantin, a primit titlul de "Ambassadeur de bonne volonte de l’UNESCO", din partea presedintelui UNESCO de la acea vreme, Federico Mayor.

Astfel, am adaugat inca un partener de onoare pe lista celor peste 200 de companii din diverse domenii de activitate, organizatii carora le-am fost sau inca le mai suntem alaturi, oferindu-le beneficiile valorilor dupa care echipa BIA HR se ghideaza de mai bine de doua decenii: profesionalism, pasiune si parteneriat.

ECHIPA BIA HR