Un nou partener cu care ne mandrim: BIA HR preia serviciul de salarizare si Revisal al Operei Comice pentru Copii

Fiecare parteneriat inseamna un vot de incredere pe care un client il acorda companiei careia ii incredinteaza serviciile sale. Noi, cei din echipa BIA HR, ne bucuram de fiecare data cand o organizatie alege sa lase in grija specialistilor nostri o parte din munca sa.

Noul parteneriat pe care astazi avem onoarea sa il anuntam este cel cu Opera Comica pentru Copii, institutie care si-a inceput activitatea in 1998 si careia ii calca pragul in prezent, luna de luna, mii de copii si tineri talentati sau pasionati de arta. BIA HR a preluat serviciul de salarizare si Revisal al Operei Comice pentru Copii, o decizie care ne onoreaza si ne intareste inca o data convingerea ca principiile de la care nu ne abatem ne aduc parteneriate de succes.

Astfel, lista celor peste 200 de companii din diverse arii de activitate, care ne-au fost sau inca ne sunt alaturi, ajutandu-ne sa facem performanta si sa oferim servicii de cea mai buna calitate, se imbogateste cu inca un nume onorabil, de data aceasta din domeniul artei si culturii. Profesionalismul, pasiunea si parteneriatul, care ne ghideaza activitatea de peste doua decenii, sunt valori de la care nu ne abatem si care ne ajuta sa le oferim ceea ce este mai bun celor cu care lucram.

ECHIPA BIA HR

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.