O noua experienta benefica pentru specialistii nostri: BIA HR, prezenta la Conferinta HR Play Tech Marathon

Asa cum v-am obisnuit deja, nu ratam nicio ocazie care ne permite sa fim prezenti la evenimente de specialitate, in cadrul carora putem impartasi din experienta noastra si putem afla lucruri noi de la alti specialist din domeniu.

Saptamana aceasta, BIA HR a fost prezenta la editia a doua a Conferintei HR Play Tech Tech Marathon, desfasurata la Hotel Pullman World Trade Center din Bucuresti. Anul acesta, evenimentul a venit cu noi provocari pentru specialistii din domeniul resurselor umane.

Astfel, profesionistii si furnizorii de servicii de HR au avut ocazia sa interactioneze in cadrul unei atmosfere dinamice si prietenoase si sa se puna la curent cu ultimele tendinte din domeniu, in contextul avansului tehnologiei, care a devenit o necesitate in aproape orice lucru pe care il intreprindem, indiferent daca vorbim de mediul de lucru sau nu.

Maratonul de invatare s-a desfasurat sub forma unor activitati interactive, care au venit cu provocari inedite pentru participanti, dar care au atras atentia si asupra celor mai importante preocupari ale specialistilor in resurse umane, cum ar fi imbunatatirile pe care le putem aduce cand vine vorba de angajati.

Pentru noi, cei de la BIA HR, aceasta a fost inca unul dintre evenimentele de la care am avut ceva de invatat, o experienta pe care vrem sa o transpunem in calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor nostri.

ECHIPA BIA HR