Power Breakfast pe teme privind relatii de munca

BIA HR a organizat vineri, 19 mai 2017, la un Power Breakfast cu partenerii si clientii sai, eveniment la care am avut placerea sa o avem ca invitata si pe Maria Motantau, Sef Serviciu al Directiei Control, Relatii de Munca si Inspectia Muncii.

In cadrul intalnirii s-au discutat aspecte privind relatiile de munca, precum si initiative legislative. Evenimentul s-a incheiat cu o sesiune de Q&A, cand cei interesati au adus in discutie diverse spete de relatii de munca.

Intalnirea a avut loc in cursul diminetii, in intervalul 09:00 – 13:00, intr-o atmosfera destinsa, intr-un local din centru Bucurestiului. Temele amintite au fost dezbatute in cadrul unor discutii deschise si placute, evenimentul avand si o componenta de socializare la inceputul si la finalul intalnirii.



Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.