Un nou Power Breakfast pe teme privind relatii de munca, de data aceasta la Brasov

Avand in vedere succesul inregistrat de Power Breakfastului organizat in luna mai de BIA HR pe tema relatiilor de munca, am decis sa repetam experienta si sa pregatim un eveniment similar si in aceasta toamna. Astfel, vinerea aceasta, pe 6 octombrie 2017, inca de la orele diminetii, ne-am adunat la Brasov, impreuna cu reprezentanti ai Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, institutie in colaborare cu care am organizat acest Power Breakfast. 

Alaturi de noi au fost prezenti manageri de resurse umane si specialisti in domeniu din judetul Brasov, iar evenimentul a avut ca tematica generala relatiile de munca, fiind aduse in discutie si noutatile legislative. De asemenea, la final, inainte de inchiderea intalnirii, a avut loc si o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Atat specialistii BIA HR, cat si reprezentantii celorlalte institutii si organizatii care ne-au onorat cu prezenta la eveniment am considerat extrem de productive temele puse in discutie, ceea ce ne incurajeaza sa luam in calcul organizarea, pe viitor, a cator mai multe evenimente de acest gen.