O noua experienta de succes: BIA HR, prezenta la HR Play Tech Marathon, editia a III-a

BIA HR a fost prezenta, in calitate de partener si sponsor de cursa, la evenimentul-maraton HR Play Tech, ajuns la cea de-a III-a editie. Evenimentul a avut loc marti, 10 octombrie 2017 si a fost gazduit de Hotel Pullman World Trade Center, unde si-a dat intalnire comunitatea de profesionisti in domeniul resurselor umane. Compania noastra a fost reprezentata la eveniment de specialistii din cadrul echipei de recrutare, iar Andreea Dumitrescu, Recruitment Manager in cadrul BIA HR, a fost speaker in panelul "Hold on to your talents".

Liderii si influencerii prezenti au impartasit cu participantii cele mai noi trenduri in materie de inovatie, dar si solutii, instrumente, tehnici si povesti despre viitorul HR, precum si despre adaptarea la schimbarile aduse de acestea, intr-un circuit dinamic prin cele patru insule: "Team Performance", "Hold on to your talents", "Embrace and Leverage Technology" si "Focus on People and culture to drive transformation".

Ideea de la care a pornit acest eveniment este aceea ca tehnologia schimba modul in care arata piata muncii, iar cum domeniul resurselor umane este nucleul tuturor industriilor si ariilor de activitate, managerii de resurse umane trebuie sa se adapteze si sa dobandeasca noi competente, pentru a tine pasul cu vremurile. Totodata, se resimte si nevoia unor noi abordari si strategii de management atunci cand vorbim despre gestionarea fortei de munca.

Evenimentul a imbracat forma unui maraton de invatare, supus unui regulament, dar care a venit la pachet si cu provocari si premii specifice unei competitii antrenante. Pe parcursul intalnirii au fost puse in dezbatere teme de actualitate precum intrepatrunderea noilor tehnologii cu domeniul nostru de activitate sau deficitul de talente.

Ne bucuram ca am fost prezenti si la aceasta editie a evenimentului si suntem convinsi ca astfel de experiente se transpun in profesionalismul de care dam dovada prin serviciile oferite partenerilor nostri. Aici puteti citi despre participarea BIA HR la editia a II-a a evenimentului HR Play Tech Marathon.

ECHIPA BIA HR





Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.