BIA HR, companie romaneasca de peste un sfert de veac

Romania-100-aniBIA HR sarbatoreste Centenarul Romaniei moderne si se mandreste ca este parte din povestea de succes a romanilor care au reusit impreuna, de 100 de ani, sa creasca o tara.

Intrucat munca si creativitatea stau la baza tuturor rezultatelor, BIA HR a ales, prin pasiune, profesionalism si parteneriat, sa sprijine persoanele din companiile partenere printr-un calcul corect si la timp al salariilor, prin documente administrative intocmite in acord cu legea, prin consultanta specializata si alte servicii cu si despre oameni. Toate acestea inseamna respect fata de romani si fata de munca lor.

La Centenar, privim optimist catre ziua de maine si celebram fiecare efort, singular si comun, de a opta pentru o cauza care ne uneste: viitorul nostru. Construita cu munca si pasiune, Romania celor 100 de ani isi scrie in continuare povestea prin oamenii care o pretuiesc.

La multi ani, Romania! La multi ani, romani!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.