https://www.bia.ro/

Prima pagina » Referinte

Referinte


Opinia partenerilor nostri si experienta pe care acestia o au in cadrul proiectelor de colaborare desfasurate cu specialistii BIA HR sunt foarte importante pentru noi. Suntem mandri ca ne-ati mandatat cu increderea dumneavoastra si consideram ca testimonialele care urmeaza vorbesc de la sine.

Deveniti partener BIA HR
C&A BIA

"Folosim serviciile BIA HR din Septembrie 2008, anul in care am lansat operatiunile in Romania. Avandu-i pe ei ca furnizor de incredere pentru serviciile de salarizare, administrare de personal si consultanta pe relatii de munca, ne putem concentra eforturile pentru dezvoltarea capitalului uman pe care il avem.
Recomand cu caldura BIA ca pe un partener pe care te poti baza."


Cristian Codrea, Head of Region SEE C&A

  "Incepand din 2011, BIA este furnizorul de servicii de salarizare si administrare de personal al firmelor Toyota Romania si Inchcape Motors. La aceste servicii s-au adaugat pe parcursul colaborarii noastre si cele de recrutare si leasing de personal, BIA devenind astfel furnizorul nostru principal de servicii integrate in domeniul resurselor umane. In cei cinci ani de colaborare, echipa BIA ne-a oferit in mod constant servicii de inalta calitate. Am apreciat in mod deosebit flexibilitatea cu care au raspuns tuturor nevoilor noastre si adaptarea rapida la cerintele specifice firmelor din grupul nostru. Intr-un mediu in care legislatia muncii este supusa unor schimbari rapide, echipa BIA ne-a tinut intotdeauna la curent cu noutatile si a asigurat respectarea tuturor cerintelor legale pentru activitatea de salarizare si leasing de personal. De asemenea, BIA ne-a asigurat o selectie riguroasa a candidatilor pe care i-am recrutat atat pentru posturi de middle si top management cat si pentru pozitii de executie, facand astfel posibila o integrare rapida a noilor nostri angajati.
Colaborarea noastra cu BIA a fost excelenta din toate punctele de vedere si din acest motiv ii recomandam calduros ca un furnizor de incredere pe piata serviciilor de resurse umane."                               

 
 
                           Simona Preda, Senior HR Manager Toyota
C&A BIA

 “Consultantii BIA HR au derulat si finalizat cu succes procese de selectie si recrutare deschise pentru pozitii de middle management si specialisti in cadrul SNGN ROMGAZ SA, facand posibila si integrarea rapida a noilor angajati in cadrul companiei. Colaborarea noastra cu BIA HR este foarte buna din toate punctele de vedere si din acest motiv ii recomandam calduros ca fiind un furnizor de incredere pentru derularea serviciilor de selectie si recrutare.”

 


Virgil Metea, Director General SNGN Romgaz

 

C&A BIA

“Colaborarea directa cu ofiterii payroll BIA este de fiecare data foarte eficienta si de o calitate remarcabila, acestia dovedind profunde si consistente competente profesionale, actionand dinamic si optim. BIA Human Resources Management Services este un partener de incredere, capabil sa asigure suportul si avand toate competentele necesare in domeniul pe care il reprezinta.”


 

Sebastien Delen, Director General Ubisoft
C&A BIA

"De mai bine de 4 ani BIA este partenerul cu care am lucrat cu incredere in aria serviciilor de salarizare si administrare de personal. Echipa cu care lucram este la curent cu noutatile legislative, exacta in calcule si ofera solutii practice la problemele care apar. Ii recomand cu caldura."


Catalina Fulas, Director Resurse Umane Renania

C&A BIA

“BIA HR s-a dovedit a fi un partener de incredere, raspunzand prompt cerintelor si exigentelor grupului UTI, respectand termenele de livrare si cautand sa-si imbunatateasca permanent calitatea serviciilor, dovedind flexibilitate si profesionalism. Recomandam BIA HR, ca o companie orientata spre furnizarea de servicii de calitate si continua imbunatatire a acestora, precum si mentinerea unei adevarate relatii de parteneriat cu clientii sai.”

 

Ramona Armasu, Director Resurse Umane UTI
Human Resources Club Netherlands Romanian Chamber of Commerce
Main Footer Picture