http://www.bia.ro/

Consultanta


Consultanta

Rezultatele excelente obtinute de BIA HR in cei peste 20 de ani de activitate ne-au ajutat sa devenim parteneri de incredere in proiecte de consultanta in domeniul resurselor umane. Strategiile pe care le dezvoltam si le implementam pentru partenerii nostri presupun, printre altele, activitati precum:

  • Intocmirea Regulamentelor Interne pentru organizatii din diverse domenii, in acord cu nevoile partenerilor si cu prevederile legilor in vigoare;

  • Suport in redactarea contractelor individuale de munca sau a unor clauze specifice;

  • Oferirea de asistenta in ceea ce priveste desfasurarea cercetarilor disciplinare;

  • Asigurarea de suport in vederea negocierii cu reprezentantii salariatilor;

  • Asistenta pentru intocmirea organigramei organizatiei;

  • Analizarea posturilor din cadrul organizatiei si intocmirea fiselor de post;

  • Realizarea auditului pentru registrul electronic de evidenta al salariatilor;

  • Asistarea partenerilor in vederea interpretarii punctuale a unor acte normative sau chiar pentru punerea in aplicare a acestora;

  • Elaborarea si distribuirea informarilor cu continut legislativ catre abonati.

Strategia proiectelor de consultanta, echipa alocata si confidentialitatea

Consultantii nostri desfasoara fiecare proiect nou dupa un plan de actiune agreat cu clientul in momentul semnarii contractului, iar el include procedurile de lucru, termenele limita si responsabilitatile ce revin fiecarei parti.

Consultantii BIA HR sunt specializati in arii diferite de activitate, astfel ca putem pune la dispozitia partenerilor serviciile unui consilier juridic pe probleme de relatii de munca, a unui specialist in recrutare si dezvoltare organizationala sau a unui specialist in salarizare si administrare de personal.

Noi pretuim confidentialitatea si suntem constienti ca in timpul derularii unor parteneriate, companiile pot face schimb de informatii care nu trebuie facute publice. Acesta este si motivul pentru care tinem foarte mult ca informatiile pe care le impartasim sa ramana confidentiale si sa se limiteze la partile direct implicate in colaborarea contractuala.

Human Resources Club Netherlands Romanian Chamber of Commerce
Main Footer Picture